De TT van Nieuwkoop, Noord Zuid Nieuwkoop

Op 29&30 april vindt op Nieuwkoop de start van het seizoen plaats, de T.T. van Nieuwkoop, ook wel genaamd de Tijsterman Trophy, jawel!

We verwachten en hopen op een grote deelname ( 60 boten ? ) de eerste start op zaterdagochtend is gepland om 11.00 uur, het verloop van de opvolgende starttijden is aan het wedstrijd comité onder leiding van Theo Meus. Zondag vindt de eerste start plaats om 10.00 uur.

Gelijktijdig met het Klasse-evenement van de Sharpies op het Nieuwkoopse water worden 16m2-ten, O-jollen en mogelijk Twaalfvoets-jollen uitgenodigd de aftrap van het seizoen gestalte te geven.

‘s -Morgens wordt u ontvangen bij de takelinstallatie van Tijsterman (indien nodig ), graag de instructies opvolgen van de vrijwilligers en medewerkers van Edwin Tijsterman, uw boot op aanwijzen loskoppelen van uw auto, deze naar de daartoe bestemde parkeerplaatsen rijden en uw trailer op de toegewezen plek stallen.

Uw boot zo snel als mogelijk naar Noord-Zuid verleggen, zodat iedereen op tijd kan beginnen. In het clubhuis staat een heerlijk geurend kopje koffie voor u klaar, gratis,  wilt u zich daar wenden tot de betaaldames, pinnen is mogelijk, makkelijk voor de administratie.

Startgeld tweemansboot € 35,-- ,  eenmansboot € 17.50,  dit is inclusief buffet en B.T.W.

Mocht u voor het buffet uw vrouw, vriendin of partner willen uitnodigen, dan betaalt u daar € 15,-- extra voor, graag bij de inschrijving aangeven, indien er buiten de bemanning nog meer eters zijn. In de middag kunt u gebruik maken van de lunchpakketten, voor een gering bedrag van € 5,00 p.p. krijgt u van de  “smeerdames” een paar lekkere broodjes voorgeschoteld.

Direct na de laatste wedstrijd is er een lopend buffet, d.w.z. u loopt en het buffet staat op de plek klaar…

Zondag begint de zeildag wat vroeger, mocht u het bezit zijn van een wat  suffig hoofd ( het bier smaakt altijd zo lekker na de wedstrijden ) een bakje koffie of een heerlijk briesje door uw haren, doet wonderen.

Kortom wij kunnen geen reden bedenken waarom u niet zou verschijnen…..

Na afloop van de wedstrijden vindt de prijsuitreiking plaats in of bij het clubhuis en wordt u nu alvast een goede thuisreis toegewenst, maar vooral eerst komen en wedstrijdzeilen.

Namens Noord Zuid,

Ewoud Krens,  Klaas ’t Hoen, Theo Meus, Edwin Tijsterman, Hans Zwart,  Quinten van Dobben, Karsten Groth, Sjaak Weststrate, Piet Veelenturf, Gerrit de Goederen en vele, vele anderen.

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

29-30

April

Tot het evenement

 

Uitslagen en Verslagen:

No Comments Yet.

Praat mee!