76e Goudse Zeilweek

Op 3 en 4 juni wordt de 76e editie van de Goudse Zeilweek gehouden. Het Comité Goudse Zeilweek gaat er weer een spetterend evenement van maken. De 16m2-klasse is als vanouds één van de grootste klasse op de Goudse Zeilweek. Ook dit jaar hopen we een mooi veld van minimaal 25 boten aan de start te krijgen. Daar moet je bij zijn!

Tijdens de Goudse Zeilweek vaar je twee dagen op verschillende plassen in het mooie Reeuwijkse plassengebied. Afhankelijk van de indeling vaar je de ene dag op de ‘s-Gravenbroekseplas bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda” en de andere dag op de Elfhoevenplas bij GWV Elfhoeven.

We streven ernaar om elk jaar een super gezellig evenement neer te zetten met vier hoogwaardige wedstrijden per dag. Op zaterdagavond is er altijd een borrel bij één van de verenigingen waarna de prijsuitreiking op zondag bij de andere vereniging is. Deze prijsuitreiking is er trouwens één zoals je die nergens anders ziet. Ieder jaar komt er een heuse bekende Nederlander de prijsuitreiking verzorgen, gegarandeerd lachen geblazen!

Mocht je nog niet hebben ingeschreven, of nog twijfelen? Hierbij een zevental redenen om toch snel in te schrijven:
1. Tweede jaarprijs evenement van het jaar;
2. Er worden 4 wedstrijden per dag gevaren, de organisatie zet in op hoge kwaliteit van wedstrijden;
3. In twee dagen vaar je op 2 verschillende plassen;
4. Er is een gezellige borrel op zaterdagavond;
5. Niet te vergeten: een hilarische prijsuitreiking!;
6. Iedere zeiler (dus niet per boot) krijgt een cadeau, we hebben een vast aantal ingekocht (op=op;)
7. Voor de zeilers die van verder weg komen: er zijn slaapplaatsen beschikbaar bij Reeuwijkse en Goudse 16m2 zeilers. Mail even naar info@goudsezeilweek.nl als je daarvan gebruik wilt maken.

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

3-4

Juni

Tot het evenement

 

Het bestuur van het Comité Goudse Zeilweek bestaat uit 3 leden van GWV Elfhoeven en 3 leden van de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”.

Namens GWV Elfhoeven: 

Chris ten Hoopen (voorzitter)

Bertel Kolthof (penningmeester)

Jaap de Vries

Namens de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”:

Geert Geelkerken

Jeroen van Catz

Willem Elderenbosch

No Comments Yet.

Praat mee!