97e Kaagweek, de Kaag

Voor de 97ste keer wordt de oudste zeilweek van Nederland door “De Kaag” georganiseerd. Op de woensdag voorafgaande is het al heel gezellig druk in en om de Kaagsociëteit. Dit komt met door de tientallen deelnemers aan de dan te houden zomeravondwedstrijd. Die avond is al een soort van warming up voor het grote watersportfestijn dat van donderdag tot en met zondag gehouden wordt. Alle nationale eenheidsklassen mogen aan de start verschijnen. Op donderdag staan, aan het eind van de seriewedstrijden de dameswedstrijden in de Regenbogen en de Valken op de agenda en op vrijdag, zaterdag en zondag worden de spectaculaire teamwedstrijden in de Regenboogklasse tussen Holland en Friesland gezeild. We hopen dat op vrijdag de Commissaris des Konings, Jaap Smit, weer aanwezig zal zijn om het startschot voor de eerste teamwedstrijd te geven. Zoals altijd zal zowel overdag als 's avonds het waterspektakel omlijst worden met een sociaal programma waarvan muziek zeker deel uit zal maken.

Inschrijven en betalen vóór 3 juli levert u voordeel op. Dan gelden de hieronder genoemde tarieven. Schrijft u later in, dan worden die tarieven verhoogd met € 10,=.

Kaagweek                                 Kaagweekend

 Jeugdklassen € 40,=               € 30,=

Eenmans      € 55,=                   € 45,=

Tweemans    € 65,=                   € 55,=

Driemans      € 75,=                   € 65,=

 Twaalfvoetsjollen worden als eenmansklasse beschouwd.

Er geldt nog een bijzondere extra kortingsmogelijkheid voor diegenen die tijdig voor zowel de Voorkaag, de Kaagweek als de de Nakaag inschrijven. Zie daartoe de uitgebreide informatie onder Algemene wedstrijdinformatie 2015.

Voor wat betreft ligplaats nemen met moederschepen aan het sociëteitsterrein geldt dat dit niet is toegestaan eerder dan de ochtend van de eerste wedstrijd, tevens geldt dat aanwijzingen van havenmeesters en officials dienaangaande strikt moeten worden op gevolgd. Verder wijzen wij er op dat het niet is toegestaan de haven van de sociëteit met vol zeil in- en uit te varen.

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

13-16

Juli

Tot het evenement

 

No Comments Yet.

Praat mee!