NIWA, NoordZuid

NIWA is een nationale zeilwedstrijd op 12 en 13 augustus op de Nieuwkoopse plassen waarbij er in “gemeten” wedstrijdboten wordt gestart. Bij zonnige weer kan er heerlijk op het terras genoten worden van een drankje en mooie muziek van de jazzband.  Aan het eind van de middag een goed verzorgde buffet. Voor  liefhebbers is er na 21:00 gelegenheid te genieten van Jazz aan de plas.

Start vind plaats op:

NIWA Zaterdag 11.00 uur
NIWA Zondag NNB

 

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

12-13

Augustus

Tot het evenement

 

Op het mooiste plekje aan de Nieuwkoopse Plassen zijn wij te vinden: de watersporters van Noord-Zuid. Met ruim 400 leden beoefenen, begeleiden en promoten wij de watersport op de Nieuwkoopse Noordeinder- en Zuideinder Plasssen. En dit doen wij al sinds 1935!

Naast de activiteiten zoals wedstrijdzeilen, motorbootvaren en watersport voor de jeugd hebben wij ook een gezellig clubgebouw gelegen aan onze eigen haven, waar alle aspecten van de watersport besproken kunnen worden.

Wij zijn aangesloten bij het Watersportverbond. U kunt als lid van Noord-Zuid en wedstrijdzeiler bij ons dus deelnemen aan onderlinge en landelijke wedstrijden.

Draagt u net zoals wij de watersport in Nieuwkoop en warm hart toe? En wilt u graag van watersport en de natuur genieten op de Nieuwkoopse Plassen? Kom dan eens langs bij Watersport Vereniging Noord-Zuid.

Tot ziens op het mooiste plekje aan de plas

No Comments Yet.

Praat mee!