Seizoensfinale 2017, Reeuwijk

Seizoensfinale, de 16m2 KO wedstrijd die verplicht mee telt voor de jaarprijs, gegarandeerd goeie zeilers aan de start en dit jaar op Reeuwijk georganiseerd door de Roei- en Zeilvereniging 'Gouda'. R&Z staat voor gezelligheid en daarom verwachten we ook dit jaar weer een fantastisch weekend in oktober om de kou te trotseren en nog een keer een mooie wedstrijd te zeilen alvorens de boot naar de winterstalling kan.

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

14-15

Oktober

Tot het evenement

Geschiedenis
De geschiedenis van Roei- en Zeilvereniging “Gouda” (RZVG) begint op 4 februari 1911 , de datum van oprichting van de vereniging in Gouda. Roei- en Zeilvereniging “Gouda” behoort dan ook tot een van de oudste watersportverenigingen in Nederland. De gebouwen en terreinen liggen aan het water van de ‘s-Gravenbroekseplas in Reeuwijk. De vereniging biedt talloze mogelijkheden voor roeiers en zeilers.

In de periode 1911 tot heden is de RZVG uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 1000 leden. Diverse Nederlands- , Europees- en zelfs wereldkampioenen in zowel de roei- als zeilsport hebben hun basiskennis en vaardigheden opgedaan bij onze vereniging. Ervaren roeiers/zeilers of mensen die de sport willen leren zijn bij ons van harte welkom. De RZVG is CWO gecertificeerd.

 

No Comments Yet.

Praat mee!