16M2.nl in een nieuw jasje trekt veel bekijks

Waar kun je nu sneller informatie vinden als op internet? Waar zal je nieuwe leden vinden, leden activeren en natuurlijk gewoon de liefhebbers bij elkaar hebben, zonder dat je er voor in de auto hoeft te stappen? Daarom is de website HET uithangbord voor de klasse. Dat er veel geïnteresseerde zijn in onze klasse, dat was tot nog toe onbekend, aangezien we hier geen inzicht in hadden, dat is nu veranderd met de nieuwe website. We kunnen nu duidelijk zien dat jullie erg benieuwd waren naar de nieuwe website met maar liefst 840 keer een kijkje op 11 april 2015. Tot nu toe zijn er maar liefst meer dan 8000 mensen (40.000 kijkjes) op de website geweest, wat ongeveer 60 gebruikers per dag zijn! Natuurlijk is de eerste dag van de week de zwaarste en daardoor zien we maar liefst ook 20% van de bezoekers op maandag tussen 20-21 uur langs komen, veelal om de uitslagen te checken.

De nieuwe website is er niet alleen voor de leden, maar ook om de boot te promoten. Met de aankomende vergrijzing, zal het meer en meer een strijd worden om nieuwe leden te krijgen als het varend hout wat te koop staat toe neemt. Dat er veel geïnteresseerden zijn in onze houten boten is dan ook zeer duidelijke met maar liefst meer dan de helft bij de vraag en aanbod een kijkje neemt.

Waarom dit artikel?; om aan te geven dat we niet alleen kijken hoeveel mensen onze website bekijken, maar vooral ook wanneer en waarnaar, zodat we de informatie kunnen afstemmen op de behoeftes en behoeftes zien aankomen. Dat kunnen we niet alleen, dus we hebben hulp nodig! Dat kan op verschillende manieren, door een klein berichtje te sturen wat op Facebook kan, foto’s van de uitslag te appen, als nummer 3 een verslagje te maken (hoeft niet meer dan 2 paragrafen te zijn) tot welke bijdrage maar ook. Ik nodig daarom iedereen uit om bij te dragen, zodat de klasse nog veel langer mag bestaan.

No Comments Yet.

Praat mee!