Heel veel te zeilen, doe jij mee?

We zitten midden juli en dat betekend dat de meerdaagse evenementen zich aandienen. Op het moment dat ik dit schrijf start de Kaagweek, volgende week de Schildweek ( 22/27 juli) en daarna Sneekweek ( 5 t/m 11 augustus) en het NK  ( 27 t/m 30 augustus). Daar tussendoor hebben we dan nog 2 maal de NIWA en Culisail. Voldoende te zeilen dus.  Graag even aandacht voor het tijdig inschrijven: het lijkt wel handig om tot het laatste moment alle opties  voor je vrije tijd besteding open te houden, maar het is bijzonder lastig voor organiserende verenigingen om last minute  te moeten organiseren. Kijk even naar de evenementen die komen gaan en schrijf je tijdig in. Het wonderlijke is dat we in vergelijk tot afgelopen jaar vrijwel  hetzelfde aantal boten aan de start hebben gekregen, maar de inschrijvingen veel later binnenkomen.

Voor de Sneekweek staan nu slechts 7 deelnemers ingeschreven ….. We willen weer graag een BBQ organiseren, maar dan is het wel handig als je tijdig iets kunt organiseren.. Voor het NK staan er nu 20  boten ingeschreven; ook dat aantal zal flink omhooggaan, maar het is o zo handig als dat een beetje op tijd gebeurdJ. Overigens zoeken we voor het NK nog steeds liefhebbers die iets van een avondprogramma  willen organiseren. Er is budget beschikbaar;  we zoeken alleen nog mensen die dat even op zich nemen.

Inmiddels is ook besloten om ook de NK-sprint kampioenen uit te nodigen voor de PIP. Daarmee zullen het aantal deelnemers voor de PIP  ( 7 en 8 oktober) weer richting de 20 gaan.

We hebben nog steeds het verzoek voor assistentie bij de promotie en de financiën voor de klassenorganisatie. Kennelijk zien de leden dit als een enorme klus; dat valt nogal mee aangezien we die activiteiten goed geautomatiseerd hebben. Ook valt te denken om deze taken met twee mensen op te pakken. Het moet echter wel gebeuren en anders wordt het aanwijzen van vrijwilligersJ.

Rest mij nog ieder een mooie zomer te wensen en prima wedstrijden!!

 

Paulus Mooyman

Voorzitter 16m2 klassenorganisatie

No Comments Yet.

Praat mee!