ISAF heet tegenwoordig World Sailing

Het bestuur van ISAF, heeft officieel aangekondigd haar rebranding naar 'World Sailing - Een sport voor het leven'.

Vooruit gaan is een belangrijke focus en verandering ten goede brengt. Meer transparantie, betere communicatie, een sterkere structuur en een grotere verantwoordingsplicht zijn de vier belangrijkste doelstellingen van het nieuwe managementteam en de rebranding naar World Sailing vertegenwoordigt hun betrokkenheid bij deze doelstellingen.

Zeilen is een van de meest inclusieve sport in de wereld, ongeacht geslacht, leeftijd of het vermogen van een zeeman, is er een boot voor iedereen om te trainen en wedstrijden in te varen. Het is niet ongebruikelijk om te zien mannen en vrouwen naast en tegen elkaar racen, grootouders die hun boot  delen met hun kleinkinderen, of valide en invalide zeilers gaan head-to-head - kan allemaal op gelijke voet concurreren en dit is wat de sport uniek maakt.

Niet alleen zal de federatie een opgefrist uiterlijk en focus, het nieuwe motto - 'A Sport for Life' - versterkt het team's toewijding aan de hele wereld van het zeilen, van een individu de eerste stap in een boot naar de dag dat ze ervoor kiezen om in de kernploeg te stappen.

Malcolm Page, Chief Marketing Officer van de World Sailing, zei: "We zijn echt op zoek naar een nieuw tijdperk van het bestuur en mijzelf en het team zijn vastbesloten om World Sailing het beste te maken.

"Het is een natuurlijk gevoel om ons merk te ontwikkelen als de organisatie zich ontwikkelt. De nieuwe identiteit voldoet aan alle bestaande positieve verwachtingen van wat ook bij ons vorige logo bekend stond, het merk wordt volwassener, functionaliteit en diversiteit van het zeilen kun je hierin herkennen.

"We hebben grote geschiedenis en traditie en daar zijn we terecht trots op. Echter, in sommige gebieden, zaten we vast in het verleden. Alleen door te denken en samen te handelen, het delen van een heldere krachtige boodschap, kunnen we verder gaan dan dit, relevant te blijven en te groeien als een sport. "

De toekomst van de World Sailing zal een verenigd sport van juniorern zijn die voor het eerst op het water wagen tot kampioenen op de Olympische Spelen. Meer waarde zal worden verstrekt aan leden nationale autoriteiten, Class Verenigingen en continentale federaties, naast het initiatief ontwikkeld om te groeien en de deelname aan het zeilen te verbreden.

World Sailing Logo - White

www.sailing.org

No Comments Yet.

Praat mee!