Nieuws en Praat archief op de website

Door internet en email werd de inhoud van een papieren uitgave Nieuws+Praat steeds meer achterhaald. En het samenstellen van een periodiek als de Nieuws+Praat kost veel tijd, en bovendien ook veel geld. E-mail, Internet en sociale media ontwikkelen zich de laatste jaren ook zeer snel, waardoor een periodiek ook niet echt meer past in deze tijd.

In de nieuwsbrieven gaat u uiteraard de uitslagen vinden, en de wedstrijdverslagen (nog altijd aan te leveren door de nummers 3 van het evenement!). Verder zullen andere meldingen vanuit bestuur, aankondigingen en planning van deze evenementen via deze nieuwsbrieven gebeuren.

Niet alles zal gedigitaliseerd aan u worden geleverd. Aan het einde van het seizoen wordt de Kwadraat en Praat magazine naar u toegestuurd.

Hiervoor zoeken we nog de eindredacteur voor 2016!

Met zoveel foto's dit jaar en een jubileum, is dat een prachtige uitdaging! Dit magzine zal wederom een terugblik op het jaar bevatten, en een vooruitblik in het komende jaar. Maar het accent komt daar niet op te liggen, maar zal zich richten op achtergronden van de 16m2 en 16m2-zeilers.

Maar kunt u nou niet genoeg krijgen van de Nieuws en Praat en de verhalen van vroeger? Dan kunt u (op dit moment) terug lezen tot 2007 op onze specifieke Nieuws en Praat archief pagina onder Organisatie!

Ga naar de Archief pagina

Veel leesplezier!

1 Response

  1. Ik kan, als eerste eindredacteur, iedereen aanbevelen om een keer een Kwadraat en Praat in elkaar te zetten. Waarom? Je krijgt de kans om zeilers en mensen er omheen beter te leren kennen, je maakt een prachtig magazine waarvan het format in 2015 is ontwikkeld, je wordt geholpen door een opmaker en een bestuur die weten wat ze moet doen en je kunt kiezen uit honderden schitterende foto's. En de verhalen? Die komen vanzelf. Meer dan je op 64 bladzijden kwijt kunt. Je hoeft ze alleen maar op te schrijven en te redigeren. Gewoon doen!

Praat mee!