Oproep van de voorzitter

Ik heb al een tijdje geen stukje meer geschreven voor het clubblad en nu de website.  Kennelijk was er veel nieuws wat snel met alle leden gedeeld werd, zodat de noodzaak om meer informatie te delen niet echt aanwezig was. Wolter heeft een heel mooi systeem neergezet waar veel geautomatiseerd is, maar dan moet er wel input zijn. Nu Wolter zijn functie heeft neergelegd (maar gelukkig nog wel regelmatig inspringt) wordt het wel heel duidelijk dat we behoefte hebben aan iemand die stukjes en uitslagen wil coördineren en plaatsen. Zodra iets geplaatst is, wordt het ook weer opgenomen in nieuwsbrieven, kalenders en oproepen.  Dus bij deze nogmaals de oproep voor deze klus!!

Daarnaast is het seizoen alweer een paar maanden onderweg. Voor ons ligt een heel vol programma van wedstrijden. Kijk maar even mee wat er tussen 10 juni en 16 juli te zeilen valt voor de 16m2: Holland Weekend, Veenbonken Cup, 28ste Houtevenement, Zomerwedstrijden Sneek, Vrijbuiter Weekend, VWDTP Regatta en de Kaagweek. Knappe jongen die dit allemaal kan zeilen ?.  Maar een mooi programma voor de komende weken en een goeie gelegenheid om elkaar weer op diverse plassen te treffen!!

Inmiddels is ook het eerste NK sprint achter de rug. Het was een fantastisch evenement. Op de eerste dag hebben we allemaal 11  starts gemaakt!! Was wel even wennen, maar een prima organisatie zorgde voor soepele voortgang en leuke, mooie en vooral korte wedstrijden van 12 – 15 minuten. Een unieke ervaring en genoteerd voor volgend jaar.

De kop is er (weer) af en ik heb me inmiddels voorgenomen om weer vaker stukjes te leveren✍️!

Paulus Mooyman

Voorzittter 16m2 klassen organisatie

No Comments Yet.

Praat mee!