2017 in volle gang, maar hulp gezocht voor het NK

Het seizoen 2017 is alweer in volle gang! We hebben inmiddels een aantal prachtige evenementen gehad en er komen er ook nog voldoende!

Eèn van de hoogte punten van het seizoen tot dus ver was natuurlijk ons eerste NK sprint in Rotterdam.
23 boten waren present in Rotterdam voor dit nieuwe evenement. In eerste instantie lijkt dit een klein aantal deelnemers. Aan de andere kant een heel mooi veld om ons eerste NK Sprint mee te zeilen. Voor iedereen nieuw dus het was wat wennen, mooie korte banen en veel starts in 1 weekend, 18 stuks!! WSVR Kralingen heeft ons NK in goede banen weten te leiden en er mede voor gezorgd dat het een top evenement geworden is! WSVR nogmaals dank hiervoor! Alle deelnemers die de moeite hadden genomen om naar Rotterdam te komen waren het over 1 ding zeker eens, Dit hadden we niet willen missen en zeker voor herhaling vatbaar zijn veel gehoorde kreten!
Voor diegene die er niet bij konden zijn, hou de agenda voor 2018 in de gaten en zorg dat je erbij bent, echt een evenement om niet te missen!!

NK 2017 Sloten;

Ook de voorbereidingen van ons reguliere NK zijn natuurlijk allang weer in volle gang. De aankondiging en wedstrijdbepalingen kunt u inmiddels op de site vinden. Op het moment van schrijven staan er al 15 boten ingeschreven. Nog nooit hadden we zo vroeg al inschrijvingen voor ons NK. We gaan voor minimaal 60 boten aan de start, dus heb je nog niet ingeschreven? Doe dit dat dan snel, grote deelname kan ook andere over de streep trekken!

Mbt het walprogramma van ons NK wil ik graag een oproep doen aan met name de zeilers uit het noorden van het land. De wedstrijden en het avondeten bij Badmeester Keimpe voor het NK zijn geregeld. Voor het overige walprogramma, zoals happy hours, sprintprijzen, feestavond en lokale sponsors edg wil ik vanuit het bestuur een beroep doen op jullie.

Wij zoeken mensen die deze taken (met ondersteuning van het bestuur) op zich willen nemen, ik heb deze oproep al eerder gedaan maar helaas nog geen reactie ontvangen. Als we het belangrijk vinden dat er happy hours / feestavond edg komen dan is dit wel noodzakelijk want anders komt dit niet van de grond!

Dus aarzel niet en zoek een aantal medestanders die met z’n allen iets willen organiseren rond het NK in sloten.  Meld je bij het bestuur via de mail naar secretaris@16m2.nl met je ideeën en plan van aanpak. Laten we er met z’n allen een groot feest van maken! Graag zien we jullie reactie zsm tegemoet, het NK lijkt namelijk nog ver weg maar voor je weet is het zover!

Nog een goed en succesvol seizoen gewenst en tot snel op het water!

Groet,
Klaas ‘t Hoen

No Comments Yet.

Praat mee!