Wiedebokaal, ZV Belterwiede

29 en 30 september wordt wederom gestreden om de Wiedebokaal! Een oergezellig evenement op één van de mooiste plekjes van Nederland. Zoals gewend van de club is er een all-inclusive arrangement gemaakt. Voor slechts € 35,00 kun je koffie drinken, lunchen op zaterdag én zondag en genieten van een uitgebreid buffet op zaterdag. Én dan is er ook nog een Happy Hour tijdens dit Happy Event!!

Locatie

Het wedstrijdcomité zal plaats nemen in Paviljoen Aan ’t Wiede aan de Veneweg 247, 7946 LV te Wanneperveen. Op deze locatie is tevens gelegenheid voor takelen en ligplaats voor de 16m2.
Reglementen 

De wedstrijden zijn onderworpen aan de Regels voor Wedstrijdzeilen 2017-2020. De banenkaart wordt bij de inschrijving verstrekt.

Hoteltip

Waterpark Beulaeke Haven, Veneweg 292 Wanneperveen; 0522-281815
http://www.waterparkbeulaekehaven.nl/
Watervilla’s Belterwiede, Veneweg 191 Wanneperveen; 0522 281714 info@cafebelterwiede.nl
Motel Zwartewater, De Vlakte 20, Zwartsluis, 038-386.64.44. http://www.hotel-zwartewater.nl

Direct

Inschrijven

Website van de

Vereniging

Evenement wordt verzeild op:

29-30

September

Tot het evenement

Zeilvereniging Belterwiede heeft veel zeilers die niet alleen op de Belterwiede varen.

Zo zijn er veel O Jol en 16m2 zeilers die heel Nederland en Europa doorreizen om ergens anders de prijzen proberen op te halen. Van de jeugdzeilers weten we dat ze heel Europa bereizen en zelf een paar naar de andere kant van de aardbol zijn gegaan om daar een wereldkampioenschap te varen.

Voor onze vereniging is het natuurlijk fantastisch dat de naam ZV Belterwiede overal genoemd wordt. Iets om heel trots op te zijn.

De informatie over deze geweldige prestaties komt altijd via vele omwegen bij de leden en het bestuur binnen.

De vraag aan deze zeilers is dan ook het volgende.

Willen jullie aan de webmaster en de secretaris  melden waar jullie gezeild hebben en welke uitslagen jullie hebben behaald?

De uitslagen kunnen op de site worden geplaatst, het is leuke informatie voor andere zeilers en lezers van de website. Een leuk verhaal erbij is altijd welkom. Op deze wijze weet iedereen waar nog meer gezeild wordt dan alleen op ons mooie Belterwiede.

Doe je alleen aan onze clubwedstrijden mee? Ook dan willen we graag verhalen ontvangen over de opgedane ervaringen. De uitslagen van de clubwedstrijden worden altijd gepubliceerd op de website.

Namens het bestuur,

Karel Witteveen

No Comments Yet.

Praat mee!