HBO Bouw & Energie

Link naar website HBO bouw & energie

Als particulier of zakelijke klant met bouw- of verbouw plannen bent u bij HBO bouw & energie aan het juiste adres. Wij begeleiden al uw bouwactiviteiten vanaf ontwerp tot oplevering/nazorg en brengen tevens advies uit op het gebied van duurzaam bouwen en energiebesparende maatregelen.

Tevens kunnen wij u een energielabel verstrekken. Door de combinatie van bouwbegeleiding en energie maatwerkadvies verzorgen wij voor u een duurzame woning met lage energiekosten.

Daarnaast beschikken wij over expertise om freelance diensten te verlenen voor professionele organisaties zoals bouwbedrijven, architecten, woningcorporaties, institutionele beleggers, makelaars, vereniging van eigenaren en particuliere verhuurders.

Loyaal en betrokken
Als klant sta je bij HBO bouw & energie centraal, je krijgt van ons een persoonlijke behandeling en wij stemmen af op jouw persoonlijke wensen. Vanaf het eerste contact heb je één persoonlijk aanspreekpersoon die voor jouw dagelijks bereikbaar is.

HBO bouw & energie zorgt ervoor dat de verwachtingen van jouw als klant worden vervuld en afspraken worden nagekomen. Heb je de voorkeur om bepaalde werkzaamheden zelf te doen dan houden wij daar rekening mee en bespaar je op de kosten.

Comments are closed.