CuliSail 2018

CuliSail 2018

Hèt evenement wat je volgend jaar zeker niet mag missen! En wel omdat:

-          Het een lustrum editie wordt; 5e keer alweer!
-          Het super gezellig is op WSV Buurman!
-          Rocco en Sylvia Ladage wel een evenement kunnen organiseren!
-          De lunch op zowel zaterdag en zondag perfect verzorgd is en zie het maar eens op te eten!
-          De vrijwilligers ontzettend vriendelijk en behulpvaardig zijn zowel bij de kraan, op de wal als op het water!
-          Pieter Lanser met zijn team prima wedstrijden realiseert en des te meer weet wat wij als 16m² zeilers wensen!
-          Er dit jaar een fantastisch muzikaal spektakel was in de vorm van ‘De Wannabies’, een échte Rotterdamse band en verschijning!
-          Het diner zaterdag, uiteraard verzorgd door de firma Ladage, heerlijk was na een dag lekker zeilen
-          We gewoon iedere dag 4 wedstrijden hebben gevaren, dus 8 races in een weekend, waar kom je dat tegenwoordig tegen?
-          Als je even tijdens de wedstrijden door ligt te wachten op de volgende start je vermaakt wordt door de wakeboarders en waterskiërs op de baan gelegen naast WSV Buurman en aan het wedstrijdwater (met goede afscheiding, dus geen last van elkaar)
-          De prijzen om op te eten of drinken zijn!
-          Het evenement passend culinair wordt afgesloten met MOSSELEN! Wat is er nu lekkerder dan dat je de boot op de kar hebt staan en heerlijk plaats kunt nemen om van deze lekkernij te genieten?
-          En als belangrijkste reden ;D we onze kampioenen Henri en Daphne ook tijdens dit evenement van de troon moeten stoten, dus kom volgend jaar in grote getale naar Zevenhuizen (ZH)!

Het duurt nog even, maar tot volgend jaar op CuliSail 2019!

Sportieve en culinaire groet,

Taco & Li-z, team 4437

 

 

No Comments Yet.

Praat mee!