Zomerwedstrijden… Oh nee, de Openingswedstrijden op Sneek

Met meer dan 200 boten hebben we de openingswedstrijden gevaren. Onze klasse werd vertegenwoordigd met 14 deelnemers.
Zoals voor velen was dit de eerste wedstrijd van het seizoen. De weersomstandigheden waren geweldig, 25 graden plus en een mooi lopend windje. Alleen de laatste wedstrijd ging de wind er helemaal uit en deze wedstrijd ging dan ook als een nachtkaars uit.
Voor ons verliepen de wedstrijden boven verwachting in de nieuwe samenstelling. Aangezien Hieko aangegeven had om na 25 jaar te stoppen, is dit onze samenstelling de komende jaren. Wees gewaarschuwd…. We begonnen gelijk met een één maar dit was een beetje sneu voor Gerrit en Froukje want zij hadden de hele wedstrijd, behalve de laatste meter, op kop gelegen. Thijs en Robbert Evers waren nog wat roestig en begonnen met een zevende plek. Iedereen begon hoop te krijgen maar de 4328 vervolgde de serie met drie eentjes.

Het eindklassement was als volgt:

Wij gaan op naar het volgende evenement en dat is het Houtevenement op Sneek. Dat zal dit jaar een geweldig evenement worden met een borrel in Het Foarûnder waarbij ook sprintprijzen zullen worden uitgereikt. Aansluitend is er een Indonesisch buffet en muziek op zaterdagavond. Dus kom allen en tot ziens op 5 en 6 mei!

Jaap Jongsma en Janniek Jongsma 4325

No Comments Yet.

Praat mee!