De Golfe du Morbihan

10e editie van maandag 27 mei tot zondag 2 juni 2019.

Een internationaal maritiem evenement, een cultureel en populair festival, in de magische setting van "Petite Mer" (Mor Bihan in Bretagne)

Meer dan duizend traditionele en klassieke boten verdeeld in samenhangende en identificeerbare vloten, die elke dag varen en verrschillende havens en ankerplaatsen aandoen. Resultaat: een "geëxplodeerd" maritiem festival dat de hele Golf van Morbihan tot en enorme maritiem evenement maak waar zoet- en zoutwaterschepen aan deelnemen. Het is de bijzondere geografische ligging en de fysieke kenmerken van deze "kleine zee" (zijn eilanden en eilandjes, de smalle kloof die scheidt en beschermt tegen de volle zee, de vloedgolven, het woelige water, de stroming en tegenstroom. stromingen) die het nautische programma van het evenement bepalen en ritme geven. Grote en kleine schepen nemen hieraan deel.

Met de 16m2 hebben we de laatste 2 edities deelgenomen. Het is een ongelofelijk mooi en origineel evenement in Frans water. Het is weliswaar een stuk rijden, maar je krijgt er een unieke ervaring voor terug.

Mocht je interesse hebben, voor meer informatie kan je bij Paulus Mooyman terecht (06-53496916) of rechtstreeks bij Anne Morice, PIBS, Allée Nicolas Leblanc, BP 2019, 56009 VANNES Cedex
contact@semainedugolfe.com
Tel : +33(0)2 97 62 20 09
https://www.semainedugolfe.com

No Comments Yet.

Praat mee!