Algemene informatie NK 2017

Meting van de zeilen en controle zal plaatsvinden op woensdag 23 augustus 2017 van 13:00 – 21:00 uur en in uitzonderingsgevallen donderdag 24 augustus. De meeting vind plaats in de tent bij restaurant Badmeester Keimpe, Tsjamkedykje 10, Balk.

Er mag alleen gezeild worden met zeilen die gecontroleerd zijn tijdens eerdere NK's, dan wel zeilen die voor het evenement gecontroleerd zijn. Alle zeilen, die nog geen stempel van een eerdere NK hebben, moeten ter meting worden aangeboden.

Takelen van de boten vind plaats op woensdag en donderdag nabij Jachthaven Lustmond, Eastwal in Balk Er is een kraan beschikbaar welke zich zal bevindt op de Eastwal nabij Jachthaven Lutsmond. Deelnemers aan het NK 2017 kunnen voorafgaande aan- en na afloop van het evenement gebruik maken van deze faciliteiten.

Het gebruik van deze kraan is voor deelnemers van het NK gratis. Op het parkeerterrein is tevens gelegenheid om boottrailers te stallen en er ook plaats voor Campers.

Op onderstaand kaartje een overzicht van de takellocatie en wedstrijdcentrum;

Onze uitvalsbasis tijdens het NK is restaurant Badmeester Keimpe.

Speciaal voor de deelnemers van het 16-kwadraatzeilen stelt De Badmeester de achterkant van het restaurant en een tent beschikbaar van donderdag tot en met zondag.

In de tent staat de bar en zal het diner iedere avond worden geserveerd. Donderdag tot en met zaterdag is de tent en het gedeelte van het restaurant geopend van ci. 16:00 tot 23:30 uur. Zondag is de tent met het achterste gedeelte van het restaurant open van 11:00 tot na de prijsuitreiking. Va 14:00 zal het hele restaurant weer geopend zijn voor alle gasten.  Vanaf 15:00 uur organiseert Paviljoen restaurant Badmeester Keimpe het maandelijkse evenement: Lazy Sunday afternoon, er zal vanaf 15:00 uur live muziek zijn. Wellicht ook leuk voor jullie om het weekend gezellig af te sluiten.

Bij de bar in het aparte gedeelte kunnen dranken worden besteld voor een gereduceerde prijs. De dranken kunnen met munten worden betaald. De munten zijn alleen te gebruiken in de daarvoor bestemde ruimtes. In de voorkant van het restaurant en op het terras kan niets gekocht worden met munten.

Het restaurant zal donderdag tot en met zondag geopend zijn vanaf 11:00 uur.  Tot die tijd kunnen we in het clubhuis van de watersportvereniging terecht voor alle ochtend rituelen zoals een kopje koffie / thee.

Muntenverkoop en voorwaarden

  • De munten zijn van 24 tm 27 Augustus 2017 te koop bij de bar in het restaurant.
  • Munten kunnen uitsluitend van 24 augustus vanaf 16:00 tot zondag 27 augustus 13:00 uur gebruikt worden in het daarvoor aangewezen gedeelte van het restaurant.
  • Munten prijs €2,00 p/st
  • Munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Munten zijn uitsluitend voor de deelnemers van het 16-kwadraat-weekend

Extra mogelijkheden:

Lunchpakketten, mocht u een lunchpakket mee willen, dan kunt u dit een dag van te voren reserveren in het restaurant. Lunchpakketten kunnen s’ochtends vanaf 8:30 uur worden opgehaald bij het restaurant. (Lunchpakket: Turks brood sandwich, wrap gezond, vruchtensap en fruit € 9,00)

Lunchpakketten dienen 1 dag van te voren gereserveerd te worden.

HUISREGELS TERREINEN

  • Afval in de daarvoor bestemde containers en prullenbakken. (er worden extra afvalmogelijkheden geplaatst voor dit weekend)
  • Aanleg-instructies van de havenmeester opvolgen.
  • Geen Barbecues of open vuur op het terrein.
  • Zelf meegenomen consumpties mogen NIET worden genuttigd op het terrein van Badmeester Keimpe.

OMGEVING

Haven

Tijdens het weekend zal de havenmeester aanwezig zijn om de schippers van de boten een plek te wijzen in de haven bij paviljoen restaurant Badmeester Keimpe. Bij aanvang gelieve de aanwijzingen van de havenmeester opvolgen.

Wilt u blijven overnachten in de haven, dan kunt u een sticker bij de havenmeester ophalen en deze aan uw boot bevestigen. We maken voor u een uitzondering, er hoeft door de deelnemers van het 16-kwadraat weekend geen havengeld betaald  te worden. Wel is het belangrijk dat u dus een sticker haalt. De havenmeester zal enkel toeristenbelasting berekenen voor de overnachtingen.

Toeristenbelasting                      €  1,00 p.p.p.n.

Mocht de havenmeester op het moment van aankomst even niet aanwezig zijn, dan kunt u zich melden in het restaurant

Telefoonnummer havenmeester:  Arjan Boekelman / 06 14375288

Toiletten

De toiletten op het strand zijn overdag en s’nachts open. Douches zijn niet aanwezig in deze haven. Andere jachthavenhavens hebben wel uitgebreidere sanitaire voorzieningen en kunnen op eigen gelegenheid worden gereserveerd tegen betaling van de reguliere liggelden.

Kamperen

Wanneer mensen tijdens dit weekend willen kamperen, dan kan dit bij recreatiepark Marswal. Een ruime camping direct achter paviljoen restaurant Badmeester Keimpe.

Voor reserveringen: Recreatiepark Marswal, Tsjamkedykje 6, 8561 HA Balk, 0514 602089.

Dineren in het restaurant

Paviljoen restaurant Badmeester Keimpe is iedere dag geopend vanaf 10:30 uur.

Het is mogelijk om in het restaurant te dineren. Aangezien wij vaak snel vol zitten is het aan te raden, van te voren te reserveren. Reserveren kan ook telefonisch: 0514 601418 of via de website www.badmeesterkeimpe.nl

Snackbar

Openingstijden: Donderdag tm zondag va 12:00 uur.

Wij wensen u een plezierig verblijf in Balk en veel succes tijdens het NK!

Locatie / Routebeschrijving

Badmeester Keimpe

Tsjamkedykje 10
8561 HA Balk

Tel.: 0514 601418

Berichten:

No Comments Yet.

Praat mee!