Wedstrijd bepaling jubileum online

Dit weekend vieren we met elkaar de 85e verjaardag van onze mooie klasse! Zoals vermeld wordt het een mooi festijn met serieuze wedstrijden, een wedstrijd met een verrassing en natuurlijk mooie verhalen en muziek. Vanaf vrijdagmiddag staat de bemanning van Syperda Recreatie en Restaurant Boppe de Golle voor ons klaar. Deze avond valt in de categorie ‘American Party’… of ‘We go Dutch’…. oftewel… Eten en drinken voor eigen rekening. Op zaterdag beginnen we met een uitgebreide openingsspeech van onze voorzitter. Hij zal om 09.15 uur beginnen en hopelijk is hij voor 10.30 uur klaar, want dan gaan we van start op het water. We varen twee wedstrijden in groepen en gaan na deze twee wedstrijden terug naar de wal voor de lunch. Na de lunch maken we ons op voor een mooi en verassende middagwedstrijd.

JubileumGaastmeer
De middagwedstrijd is eentje die niet meetelt in de einduitslag. Deze wedstrijd, of misschien wel twee, hebben een eigen klassement met op zaterdagavond een eigen prijsuitreiking. De borrelboot wordt voor deze wedstrijd weer uit de schuur gehaald, dus het is een wedstrijd om niet te missen!

Bij aankomst aan wal staat er een borrel met bittergarnituur voor ons klaar! ‘Wie jarig is trakteert’ is hierop wel van toepassing. Afhankelijk van temperatuur en dorstgehalte kunnen we genieten van een Happy hour! De aansluitende uitgebreide barbecue wordt ook vanuit het jubileumbudget betaald. En als alle calorieën zijn verorbert kunnen deze er worden afgedanst op de muziek van DJ Dylan. Hoe de avond verder verloopt….. het zal ‘als vanouds’ worden!

Op zondag varen we vanaf 10.30 uur weer twee wedstrijden in groepen om het eindklassement. Rond 15.00 uur zal het jubileum worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Voor de twitteraars onder ons, gebruik #85jaar16m2

Lokale wedstrijdbepaling

Download LWB
Jubileum Pagina

Weersvoorspelling

[table “11” not found /]

No Comments Yet.

Praat mee!